Idioma

Can Peret

Gaudim del millor de la nostra terra i del nostre entorn, fent homenatge a la cuina tradicional catalana amb una actitud i caràcter d’avantguarda, buscant la sorpresa a la cuina i al plat. Textures, sensacions i plaer per satisfer el paladar, compartint moments i il·lusions. La nostra cuina és un laboratori de creació on reinterpretem els ingredients, d’on en reneixen gustos i textures.

Ens inspiren les Gavarres i la Costa Brava, els boscos, les plantes, olors i textures que ens dóna la natura i que arriben a la nostra cuina.

Filosofia a la cuina

Un restaurant gastronòmic d’alt nivell amb productes de qualitat i de proximitat, posant en valor el que els nostres productors de la zona conreen per gaudir d’una autèntica experiència sensitiva.

Aromes i gustos que arriben a la taula passant per les mans de la xef, ideant una proposta gastronòmica dinàmica depenent de l’època de l’any i en funció dels productes que ens ofereix la terra. Innovació, passió i creativitat als fogons i al paladar.
ostres girona

L’espai

Una masia de pedra totalment restaurada, situada a Cassà de la Selva, a 11 km de Girona, amb terrassa i jardí.

 Amb diverses sales i menjadors privats ideals per a la celebració d’actes d’empresa o familiars, amb instal·lació audiovisual preparat per projeccions o presentacions.

 

Les parets de pedra i les peces de ferro i fusta recuperades i redissenyades creen un ambient agradable i càlid a l’interior de la masia. I si vé de gust estar a fora, què tal prendre alguna cosa a la barra del chill out del jardí? a sota els pins, i picar una mica mentre brindem amb un vi…..