Idioma

Can Peret, espai per esdeveniments. Una masia rústica i restaurant de cuina creativa molt a prop de Girona. Amb espai privat per actes d’empresa, conferències, reunions, celebracions privades…

Esdeveniments

Els diversos espais interiors de la masia Can Peret i els seus jardins estan dissenyats per compartir àpats, reunions o celebracions privades en un entorn molt agradable, amb instal·lacions audiovisuals i wifi.

1_especials-300x450
2-especials-300x200

Empreses

El restaurant ofereix menjadors amb paret de pedra, jardins i una sala privada per conferències, convencions o sessions de treball amb instal·lacions audiovisuals i una capacitat màxima de 30 persones. Gaudeix de privacitat en un entorn acollidor a només 15 minuts de Girona.

 

Consulta el que et podem oferir per esmorzars, dinars o sopars d’empresa.

En família o amics

Consulteu les opcions de menús per a grups, propostes pensades per celebrar el que desitgis compartint moments i gustos! A dins del restaurant o als jardins, cuina creativa de mercat i de proximitat.

Trieu el menú i xin xin!

543655-500x334
Purchase this image at https://www.stocksy.com/1429033
Purchase this image at https://www.stocksy.com/1181869

Celebracions especials

Un restaurant ple de detalls per a celebracions en petit comitè. Una masia a les Gavarres, completament redissenyada amb estil molt càlid, rústic i contemporani entre parets de pedra, fusta i peces de ferro recuperades. Una cuina de temporada suggerent, menús a mida o el que us vingui de gust!

A dins? O a la terrassa? A la taula o a sota els pins? Menú desgustació o una copa mentre piquem alguna cosa al vespre? Gavarres en estat pur.